Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Historiikki

Okay Style Oy:n perustaja Olavi Koivunen työskenteli nuorena miehenä Äetsässä (nykyinen Sastamala) laukkufirmassa niittaripoikana. Tuona aikana hän tutustui Annikkiin, osti tälle ompelukoneen ja siitä tarinamme alkoi.

Aluksi laukkuja valmistui alihankintana toisille laukkufirmoille. Vähitellen alkoi syntyä visio omasta tuotemerkistä ja OK-tuote perustettiin 1970-luvun alkupuolella. Alan koulutusta ei kummallakaan ollut vaan kaikki opeteltiin kantapään kautta. Taito ymmärtää nahan moninaisuus luonnonmateriaalina, muotoilu ja erilaiset valmistustekniikat kehittyivät vähitellen huippuosaamiseksi.
Vuonna 1987 Olavin ja Annikin poika Sami tuli nuorena miehenä yritykseen ja Okay Style Oy perustettiin.

Vientikaupan aloittaminen 90-luvun puolivälissä osoittautui haasteelliseksi jo pelkästään kielivaikeuksien vuoksi. Muutoksia tehtiin ja oppia otettiin ulkomaankaupan edistämiseksi, sinnikkyys ja luja tahto kuitenkin palkittiin ja nykyään noin 50% myynnistä koostuu viennistä.

Olemme kulkeneet pitkän matkan ajoista jolloin Äetsää kutsuttiin Suomen laukkumekaksi. Kanssayrityksiä on jäänyt matkan varrelle mutta meidän tarinamme jatkuu yhä. Toimintamme periaatteet ovat pysyneet samoina, tuotteet valmistetaan edelleen Suomessa ja materiaalien laatu ja alkuperä on ensiarvoisen tärkeää. Meille perheyrittäjyys on sydämissä, kuten myös työntekijöidemme ja alihankkijoidemme hyvinvointi.

Okay´s on tunnettu korkealaatuisten suomessa valmistettujen laukkujen tuotemerkki. Olemme ylpeitä osaamisestamme!

20110918-0009.jpg