Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ympäristöystävällisyys

Kasvisparkitseminen on tuotantoprosessi, joka on täydessä harmoniassa luonnon kanssa.  Kasvisparkitsemisessa käytetään materiaaleja, jotka ovat turvallisia ihmiselle. Lopputulos on yhdistelmä käsityötaitoa ja nykyteknologiaa. Se on perinettä sekä uutta tutkimusta, joka noudattaa aina jatkuvan kehityksen periaatetta.

Kasvisparkitun nahan tuotantoprosessi on tarkoin valvottu vähäisen ympäristökuormituksen varmistamiseksi:

  • nahka2.jpgYhtään eläintä ei tapeta raakavuodan takia. Päinvastoin parkitsemisessa käytetyt raaka-vuodat ovat ruokateollisuuden sivutuotteita.
  • Kasvisparkitut nahkatuotteet on helppo kierrättää käyttöikänsä päässä, koska sen valmistamisessa ei käytetä kemiallisia aineita.
  • Ympäristön kunnioittamiseksi nahkatehtaat ovat tehneet merkittäviä investointeja puhdistusjärjestelmiin ja jätteiden kierrätykseen.
  • Monet parkitsemisprosessissa käytettävät ainesosat on kierrätettävissä ja uudelleen käytettävissä. Esimerkiksi raakavuodasta poistettava karva voidaan käyttää maatalouden lannoitteena. Myös prosessista jäävä neste puhdistetaan ja sitä voidaan käyttää uudelleen rakennusteollisuudessa tiilen raaka-aineena.
  • Kasvisparkittu nahka, joka on tunnistettavista tästä tuotemerkistä, ei sisällä yhtään kiellettyjä aineita kuten azo-väriaineet, nikkeli, PCP ja kromi VI. 

Kasvisparkitun nahan tuotemerkki takaa nahan ympäristöä kunnioittavan valmistusprosessin sekä laadukkaan lopputuotteen - laukun!

Lisätietoja kasvisparkitusta nahasta www.pellealvegetale.it